About us

Wie zijn wij en wat doen wij?

Hoi wij zijn Pascal en Laura. Welkom op onze blog over truffelmayonaise. Wij zijn twee foodies die dus gek zijn op eten en het maken ervan natuurlijk. We zijn wanneer we tijd hebben altijd op zoek naar leuke restaurantjes, nieuwe recepten en staan vaak in de keuken om alle nieuwe ontdekkingen zelf uit te proberen!

We houden ervan nieuwe recepten uit te proberen en oude favorieten te maken. Laura is net als Pascal verzot op lekker eten en is in haar dagelijkse leven een creatief beest. Ze besteed voor har werk veel uurtjes achter de computer en vindt het daarna heerlijk om lekker creatief bezig te zijn in de keuken en een lekkere en verrassende maaltijd op tafel te toveren. Daarnaast leest ze veel kookboeken, zowel hele oude en klassieke als de nieuwste boeken die op de markt komen. Pascal komt uit een echte ondernemers familie, waarin veel horecazaken. Hij heeft zich 11 jaar geleden in het restaurantwezen gestort en runt sindsdien al jaren een zeer succesvolle zaak in Chiang Mai Thailand. Veel van zijn recepten zijn 3 generaties in de familie waarvan sommige door de jaren heen verbeterd en gefinetuned zijn. Samen proberen wij nu een nieuwe hobby uit en dat is het maken van websites waar wij onze ontdekkingen met jullie willen delen.

1

Vegetarische gerecht

2

Burger gerechten

1

Vis gerecht

1

Aardappel gerecht

De recepten die wij delen zijn bedoeld als een handvat en wij vinden dat je er ook lustig op los moet experimenteren. Hopelijk is deze blog een inspiratie voor zowel onszelf als anderen die van koken en lekker eten houden. Eet smakelijk!

Vog ons op Instragram